Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Çelet sezoni i llixhave në Elbasan, flasin vizitorët

Është çelur sezoni kurativ në llixhat termale në Elbasan. Pranvera dhe vjeshta janë dy sezonet kur llixhat e Treganit në Elbasan mirëpresin pacientë nga qytete të ndryshme të vendit por edhe nga rajoni, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi. Vizitorët kryesisht janë mosha e tretë, të cilët thonë …

Lexo më shumë »

Hapet për herë të parë Mësonjëtorja Shqipe në Athinë: Një moment historik për komunitetin Shqiptar

Në Athinë, kryeqytetin e lashtë grek, hapet për herë të parë Mësonjëtorja shqipe e titulluar “Kostandin Kristoforidhi”. Me një iniciativë të fuqishme të Shoqatës së Elbasanit, Bashkisë dhe Këshillit të Qarkut, dhe me mbështetjen entuziaste të komunitetit shqiptar në emigracion, ky hap shënon një ngjarje historike dhe të paharrueshme për …

Lexo më shumë »