Monday , June 27 2022

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Seanca plenare, deputeti i Elbasanit bën gjestin e pazakontë në parlament, mbërrin me një… (Foto)

Deputeti i PD-së Dashnor Sula është shfaqur me një shportë ushqimesh në parlament dhe një listë të çmimeve të produkteve ushqimore. Një gjest i pazakontë, teksa Sula deklaroi për mediat se çmimet janë jashtëzakonisht të larta. Sipas tij, mund t’i përballojnë deputetët, ministrat, por për familjet e zakonshme shqiptare është …

Lexo më shumë »