Jeto Shëndetshëm

Mjeku i cili la Gjermaninë për t’u kthyer në Kosovë: Shqiptarët ushqehen më keq se gjermanët, shumë yndyrna dhe sheqer

Besnik Ismajli, mjeku i cili la Gjermaninë për t’u kthyer në Kosovë tregoi në një intervistë për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se shqiptarët ushqehen më keq se gjermanët. Ai ka konstatuar në eksperiencën e tij të punës se në dietën ushqimore të një shqiptari ka shumë yndyrna dhe …

Lexo më shumë »