Jeto Shëndetshëm

‘Kanë celulit, rrudha, nuk depilohen çdo javë…’, letra e hapur e një burri të martuar disa herë me të njëjtën grua

Dale Partridge është sipërmarrës, bujk, folës i TEDx, konsultor i disa kompanive dhe shkrimtar. Gjithashtu, është bashkëshort dhe baba. Ai mund të konsiderohet si mashkulli perfekt, për shumë femra, pasi mënyra me të cilën koncepton martesën dhe marrëdhënien me bashkëshorten është e veçantë. Pak kohë më parë ai publikoi në …

Lexo më shumë »

Studimi tek të rinjtë jep paralajmërimin: Ky sinjal i dërguar nga trupi tregon se jeni në ŗrezik për një sulm në zemër

Nëse tashmë vuani nga presioni i lartë i gjakut, me siguri e matni këtë parametër të shëndetit të enëve të gjakut çdo ditë dhe tani ekspertët paralajmërojnë se duhet bërë sidomos kur ngriheni nga një pozicion ulur ose shtrirë. Personat, presioni i gjakut i të cilëve “kërcen” kur drejtohen ose …

Lexo më shumë »