Jeto Shëndetshëm

Varianti Omicron, simptomat tek fëmijët shfaqen ndryshe, duket sikur kanë një helmim të gjakut. Flasin ekspertët

Simptomat kryesore tek fëmijët e prekur nga varianti Omicron shfaqen me probleme në stomak. Një spital pediatrik në Gjermani konfirmoi se koha e qëndrimit në spital për fëmijët është reduktuar dhe asnjeri prej tyre nuk ka pasur probleme me frymëmarrjen. Simptoma të ndryshme që duhen trajtuar në mënyra të ndryshme: …

Lexo më shumë »