Kulturë (Shqiperia)

Ndërtimi i paqes në kohë pesimizmi/ Mbahet forumi i 10-të ndërkombëtar i shoqërisë “Gruaja, paqja dhe siguria”

U organizua në Kuvendin e Shqipërisë sesioni special i Forumit të 10-të Ndërkombëtar të Veprimit të Shoqërisë Civile “Gruaja, Paqja dhe Siguria”, me temën “Ndërtimi i paqes në kohë pesimizmi”. Woman Center for Development and Culture Albania (WCDCA), së bashku me International Civil Society Action Network – ICAN dhe Kuvendi …

Lexo më shumë »

“Për Familjen”: Pse Duhet të Marrim Pjesë në Protestën e të Dielës

Këtë të dielë do të zhvillohet protesta “Për familjen”, një iniciativë e rëndësishme për të mbrojtur dhe promovuar vlerat e familjes tradicionale, që përbën themelin e shoqërisë sonë. Në një kohë kur konceptet dhe struktura familjare po sfidohen dhe ndryshohen në mënyrë të vazhdueshme, është jetike të rikthejmë vëmendjen tek …

Lexo më shumë »

Skandali i radhës në Bashkinë Tiranë/Organizon shfaqje nudiste dhe rituale satanike për fëmijët.

Pas arrestimit të drejtorëve të akuzuar për korrupsion në Bashkinë e Tiranës një tjetër skandal ka përfshirë këtë institucion që përveç korrupsionit tashmë kërkon të ndërhyjë në psikikën e fëmijëve dhe ti çedukojë ata duke u ofruar pamje nudo, duke promovuar transseksualizmin, dhe satanizmin me rituale demonike.Skandali i mbrëmshëm ka …

Lexo më shumë »