Friday , December 9 2022

Ekonomi

Shtohet në treg mungesa e djathit të lopës! Fabrikat presin nga pranvera shtrenjtim edhe për qumështin e deles

Prodhuesit e produkteve të bulmetit vijojnë të jenë në vështirësi për gjendjen e qumështit të lopës. Rënia e prodhimit të qumështit të lopës nga fermat aktualisht ka shtuar në tregje mungesën e djathit të lopës. Fabrikat pohojnë se me vështirësi po plotësojnë kërkesën me qumësht importi. Kërkesa nga konsumatori shfaqet …

Lexo më shumë »

Rama paralajmëron ndërtuesit e mëdhenj të pallateve pa leje: Nuk do të gëzoni asnjë metër katror

Kryeministri, Edi Rama, ka paralajmëruar edhe një herë ndërtuesit e mëdhenj të pallateve pa leje në Shqipëri. Nga fjalimi i tij në Lalëz, Rama tha se ndërtuesit nuk do të gëzojnë asnjë metër që kanë ndërtuar pa leje, ndërsa nuk la pa përmendur prokurorë dhe persona në administratë të korruptuar, …

Lexo më shumë »