Front Page

Tiranē-Federata e Paqes Universale organizon Konferencën e 3-të Shkencore “Familja,Shoqëria dhe vlerat universale “

Federata e Paqes Universale organizoi në Tiranë konferencën e tretë shkencore mbi familjen “FAMILJA, SHOQËRIA DHE VLERAT UNIVERSALE”.Federata e Paqes Universale në partneritet me Nismën e Akademikëve për Paqe përmbyllën në amibentet e Ambasadës së Paqes në Tiranaë, triadën e konferencave shkencore mbi familjen, që u zhvilluan nga 19 nëntori …

Lexo më shumë »

Eksperti i sigurisë Ergys Muzhaqi: “Dua të bëj publike një gangrenë të shkeljes së të drejtave qytetare”

Eksperti i sigurisë dhe anëtari i Këshillit Bashkiak Elbasan ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook përvojën me policinë e qarkullimit rrugor.Statusi i plotë:U bë shkak një ndalesë nga një pikë kontrolli (ose kurth gjobash) i policisë së qarkullimit rrugor që të lajmërohesha për KATËR gjoba të vëna në …

Lexo më shumë »