Monday , June 27 2022

Kulturë (Shqiperia)

Keqkuptimi që trazoi shqiptarët. Historia e vërtetë e vajzës me shami që u “bullizua” nga kompania e madhe.

Mijëra qytetarë dhe besimtarë u skandalizuan pas lajmit se një vajzë me shami, e cila i përkiste besimit musliman, iu refuzua vendi i punës, në një kompani të madhe shqiptare, për shkak të besimit. Përveç qytetarëve të thjeshtë në këtë reagim ndaj kësaj situate u bashkuan edhe individë dhe klerikë …

Lexo më shumë »

Skandali i “Big Market” që është bërë viral në rrjet. Reagimi i Imamit të Xhamisë së Pashës në Elbasan. “Elsa bëhu e fortë, dhe llogaritë bëji me Zotin jo me njerëzit”

Prej ditësh në rrjetet sociale njerëzit janë bërë bashkë për të reaguar ndaj veprimit rracist dhe bullizimit që i është bërë një vajze të besimit islam. Elsa pasi ka kryer intervistën në filian e “Big Market” në Shkodër dhe ka marrë përgjigje pozitive për të filluar punë është refuzuar nga …

Lexo më shumë »