Monday , July 4 2022

Jeto Shëndetshëm

Shkencëtarët zbulojnë se çfarë duhet të konsumojnë femrat që të mos preken nga COVID 19

Mënyra më e mirë për të lùftuar dhe zmbrapsur Covid-19 është përgatitja e sistemit tuaj imunitar. Mes të gjitha shqetësimeve dhe problematikave, shkencëtarët kanë zbuluar se gratë që marrin multivitamina, omega-3, probiotikë ose shtesa të vitaminës D mund të jenë më pak të ŗrezikuar nga infektimi me Covid-19, sipas Helthsite. …

Lexo më shumë »

Komiteti i Ekspertë vendos për hapjen graduale të shkollave: Klasat që i rikthehen mësimit

Komiteti Teknik i Ekspertëve është mbledhur sot për të marrë vendimet e radhës. Kryetarja e Komitetit të Ekspertëve, Mira Rakacolli tha se si rezultat i përmirësimit të shifrave, gjimnazistët e viteve të para dhe të dyta mund të fillojnë skenarin e kthimit në shkolla. “Situata paraqitet ndjeshëm drejt përmirësimit, që …

Lexo më shumë »