Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Ndërron jetë Emiri i Kuvajtit. Mesazh ngushëllimi nga deputeti Florenc Spaho.

Emiri i Kuvajtit Sheikh Nawaf al-Ahmad al-Jaber al-Sabah ka ndërruar jetë sot në moshën 86-vjeçare, transmeton Anadolu. Sheikh Mohammad Abdullah Al-Mubarak Al-Sabah, ministri i Çështjeve të Oborrit Mbretëror (Emiri Diwan), tha se Al-Sabah, 86 vjeç, u pranua në spital këtë mëngjes për shkak të problemeve shëndetësore urgjente për t’iu nënshtruar …

Lexo më shumë »