Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Ky destinacion popullor do të paguajë turistët për ta vizituar

Ndërsa rritja e çmimeve të fluturimeve po i bën të vështirë udhëtimet në distanca të gjata për shumë njerëz, destinacionet po bëjnë gjithçka që munden për të inkurajuar vizitorët të vijnë dhe të nxisin ekonomitë e tyre. E fundit është Tajvani, i cili planifikon t’u ofrojë turistëve 165 dollarë secili …

Lexo më shumë »