Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Bëri testin e ADN-së për kuriozitet, mamaja e dy fëmijëve zbuloi pas 12 vitesh se kishte rritur djalin e një “të huaji”

Testi i ADN-së është një tregues shumë i rëndësishëm i trashëgimisë familjare. Shpeshherë çifte të cilët vendosin në pikëpyetje raportin e tyre sentimental ndër vite me partnerin/en e kryejnë këtë analizë për të parë nëse fëmijët që sjellin në jetë janë të tyre. Këtë gjë bëri dhe nëna e dy …

Lexo më shumë »