Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Njihuni me kancelarin multimilioner të Britanisë! Vetëm 41 vjeç, por ai dhe gruaja e tij janë më të pasur se Mbretëresha

Roli i kancelarit është një nga postet më të rëndësishme në politikën britanike – dhe aktualisht mbahet nga ‘ylli në rritje’ Rishi Sunak. Vetëm 41 vjeç, multimilioneri ‘Dishy RishI’, siç njihet ndryshe, ka një mënyrë jetese mjaft luksoze – ai zotëron disa shtëpi me gruan e tij, edhe ajo mjaftueshëm …

Lexo më shumë »