Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: [email protected].

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: [email protected]

Një histori surreale/Vodhēn 800 euro shampanjë në supermarket, justifikimi para policëve i çuditi të gjithë.

Dy burra nga Padova dhe një grua veneciane u ndaluan nga Karabinierët e Castelfranco Veneto për dy vjedhje të kryera brenda pak ditësh. Të kapur duke vjèdhur shampanjë nga supermarketi, ata dolën me një justifikim të denjë për Marilyn Monroe, duke u përpjekur të justifikoheshin: “Donim të bënim një banjë …

Lexo më shumë »