Monday , August 15 2022

Jeto Shëndetshëm

‘Kanë celulit, rrudha, nuk depilohen çdo javë…’, letra e hapur e një burri të martuar disa herë me të njëjtën grua

Dale Partridge është sipërmarrës, bujk, folës i TEDx, konsultor i disa kompanive dhe shkrimtar. Gjithashtu, është bashkëshort dhe baba. Ai mund të konsiderohet si mashkulli perfekt, për shumë femra, pasi mënyra me të cilën koncepton martesën dhe marrëdhënien me bashkëshorten është e veçantë. Pak kohë më parë ai publikoi në …

Lexo më shumë »