Arkivat e tag-eve: Policia

Eksperti i sigurisë Ergys Muzhaqi: “Dua të bëj publike një gangrenë të shkeljes së të drejtave qytetare”

Eksperti i sigurisë dhe anëtari i Këshillit Bashkiak Elbasan ka ndarë me ndjekësit e tij në Facebook përvojën me policinë e qarkullimit rrugor.Statusi i plotë:U bë shkak një ndalesë nga një pikë kontrolli (ose kurth gjobash) i policisë së qarkullimit rrugor që të lajmërohesha për KATËR gjoba të vëna në …

Lexo më shumë »