Wednesday , March 29 2023

Në datën 2 Prill fillon Muaji i Ramazanit, ky është kalendari i Agjërimit

Në datën 2 Prill 2022 fillon muaji i shenjte i Ramazanit. Ne fene Islame, ky muaj duhet te agjerohet nga te gjithe besimtaret Myslimane, pervec atyre te cilet nuk kane plotesuar moshen madhore, ata qe jane te semure me ilace dhe grate gjate ciklit.

Keta persona mund ta plotesojne agjerimin ne nje moment te mevonshem.

Kalendari qe po ju tregojme, tregon kohet se kur duhet te hani heret ne mengjes per te nisur agjerimin (Agimi) dhe kur duhet ta perfundoni ne mbremje agjerimin (Perendimi).

Advertisement

11 Komente

 1. Pingback: bahis siteleri

 2. Pingback: madridbet

 3. Pingback: madridbet

 4. Pingback: madridbet

 5. Pingback: elexusbet

 6. Pingback: meritking

 7. Pingback: ギャンブル

 8. Pingback: madridbet

 9. Pingback: meritking

 10. Pingback: madridbet

 11. Pingback: porn