Sport

Shqipëri-Andorra, policia masa: Do mbyllen lokalet pranë Elbasan Arena, tifozët me ID me vete, ja sendet që nuk lejohen

Një ditë para ndeshjes Shqipëria-Andorra Policia njofton masat e rrepta të marra për zhvillimin sa më normal të ndeshjes. Në njoftimin zyrtar deklarohet se Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan ka marrë një sërë masash organizative për sigurimin e rendit dhe qetësisë publike, për zhvillimin sa më normal para, gjatë dhe …

Lexo më shumë »