Monday , June 27 2022

Kulturë (Shqiperia)

Këngëtari shqiptar zgjidhet për të përfaqësuar Zvicrën në Eurovision. Emri

Zvicra u bë vendi i fundit që konfirmoi përfaqësuesin e saj për në Eurovision. Ata kanë zbuluar se Gjon’s Tears do t’i përfaqësojnë ata në Roterdam me këngën “Répondez-moi” (Përgjigju mua), përcjellë KultPlus. Kënga e tij “Répondez-moi” përshkruhet si “mistike dhe e fortë”, duke ndjekur rrugëtimin e vetë artistit gjatë …

Lexo më shumë »

Shqiptari hero, kush është 25 vjeçari që po ndihmon italianët e infektuar me koronavirus

Një 25-vjeçar shqiptar ka rrëmbyer vëmendjenn e mediave të huaja, për sjelljen e tij në këto të ditë të vështira për Italinë, ku ka shpërthyer koronavirusi. Albi Albino po ndihmon njerëzit në karantinë brenda hotelit Bel Sit në Alassio, pas zbulimit të rasteve të Coronavirus. “Unë jam me origjinë nga …

Lexo më shumë »