Pas një viti: Shfaqet për herë të parë në rrugët e Tiranës Luiza Xhuvani e humbur në…

Aktorja e njohur Luiza Xhuvani, që prej shuarjes nga jeta të bashkëshortit Gjergj Xhuvani, duket se është shkëputur përkohësisht nga jeta artistike, apo shfaqjet publike. Pothuajse si per te gjithe ne edhe përditshmëria e Xhuvanit këto kohë të izoluar ka qene njesoj si në shtëpitë tona, qe kemi dalë vetëm për të bërë blerjet e nevojshme.

Luiza e veshur me te zeza, me maskën mbrojtese në fytyrë, çadrën e shiut, dhe qesen e pazarit në duar, ka qenë fotografuar këto ditë teksa del të bëjë pazaret pranë shtëpisë së saj, ku ajo tashme jeton me të bijën.

Na duket si e humbur në mendime, teksa ka marrë rrugën për në banesë, Luiza kush e di se ç’bluan në kokë, por ajo qe ne dimë mirë eshte se publiku me siguri mezi po e pret aktoren e madhe në rolet e saj në kinema apo ndonje teatër. Talenti i saj i mungon publikut, madje shumë më shumë në këto kohë të vështira.