Friday , December 9 2022

Jeto Gjelbër

Këshilltarët e Gjelbër reagojnë për ndotjen e Elbasanit, Indrit Abdiaj: Ti japim fund ndotjes nga metalurgjiku.

Në mbledhjen e parë të muajit Janar, këshilltarët bashkiakë kanë ngritur shqetësimin për ndotjen, e cila vijon në zonën e kombinatit Metalurgjik.  Në këtë mbledhje ka marrë pjesë edhe Indrit Abdiaj, Këshilltar i Partisë së Gjelbër Elbasan. “Une ftoj inspektoriatet dhe gjithë agjensitë e tjera, që janë për kontrollin dhe …

Lexo më shumë »

Merrni masa/Largohet “Liqeni i ftohtë” po vjen i nxehti afrikan, temperaturat “thyejnë” termometrin, bëhuni gati.

Fenomeni i ashtuquajtur “liqeni i ftohtë” që goditi javën e kaluar edhe Shqipërinë tashmë po i lë vendin të nxehtit afrikan që do të godasë rajonin. Nga dita e hënë pritet që të ketë një rritje të ndjeshme të temperaturave. Shërbimi Meteorologjik grek nuk përjashton që termometri të arrijë deri …

Lexo më shumë »