Jeto Gjelbër

Një nga plazhet më të bukura në Jug të Shqipërisë bëhet publik, policia heq çadra dhe shezlonget e privatëve

Katër administratorë të bizneseve në plazhin e Gjipesë në Himarë janë proceduar penalisht nga Policia, pasi kishin vendosur çadra dhe shezlongë pa leje, duke zënë hapësirën publike.  Siç shihet dhe nga pamjet e shperndara nga policia e shtetit, plazhi tashmë është publik dhe atje janë vendosur turistët me çadra kampingu. …

Lexo më shumë »