Sot dita pa makina në Elbasan. Ja akset rrugore ku nuk lejohet levizja

Që prej muajt të kaluar qeveria Shqiptare ka vendosur që 1 ditë në muaj të jetë dita pa makina në të gjithë Shqipërinë. Qyteti i Elbasanit këtë ditë e ka të dielën e parë të çdo muaji. Sot nuk do të lëjohet qarkullimi në rrugët e brendshme të qytetit dhe bashkia ka njoftuar edhe për akset rrugore që do jenë të bllokuar:

  1. Bulevardi “Aqif Pasha” nga ora 08:00 deri në orën 20:00
  2. Rruga “28 Nëntori” nga ora 08:00 deri në orën 14:00
  3. Rruga “Rinia” nga ora 08:00 deri në orën 14:00
  4. Rruga “Egnatia” nga ora 08:00 deri në orën 14:00

Nje koment

  1. Pingback: 1suggest