Arkivat e tag-eve: Ramkaj

Strategjitë kombëtare kundër terrorizmit në Evropën Juglindore/Dr. Ramkaj pjesë e tryezës virtuale të organizuar nga CTED

Dr. Arben Ramkaj mori pjesë sot si folës në tryezën virtuale të organizuar nga CTED. Në këtë takim u diskutua për angazhimin e shoqërisë civile në zhvillimin dhe zbatimin e strategjive kombëtare gjithëpërfshirëse dhe të integruara kundër terrorizmit në Evropën Juglindore. Diskutimet e të pranishmëve në këtë tryezë u përqendruan …

Lexo më shumë »