Arkivat e tag-eve: korrupsion

Një model i kalbur gjer në palcë/ Fajdetë që shiten si inovacion financiar

Klodian Tomorri Kredo Financë është një kompani që e klasifikon veten në kategorinë e sipërmarrjeve fintech. Në botën moderne kjo kategori nënkupton firmat inovative, të cilat përdorin teknologjinë për përmirësuar shërbimet financiare tradicionale. Por pas fjalës fintech, në rastin e Kredos fshihet një model problematik biznesi. Dhe ky model është …

Lexo më shumë »

“Donte një dyshe euro…” zbardhen përgjimet që çuan në arrest gjyqtaren e Elbasanit

Zbardhen përgjimet që ‘fundosën’ gjyqtaren Z. Vyshku, e cila akuzohet për korrupsion. Tashmë gjyqtarja Vushku ndodhet në masën ‘arrest shtëpie’, pasi në bashkëpunim me avokatin I. Pashaj, kërkoi një shumë lekësh në këmbim të ndryshimit të masës për të arrestuarin Xh. Musajin, i arrestuar për plagosje. Gazetarja Klodiana Lala ka …

Lexo më shumë »