Gazetari dhe Aktivisti Alban Shingjergji dhuron lule dekorative për qytetin.

Gazetari dhe Aktivisti Alban Shingjergji dhuron lule dekorative per qytetin.Ja cfare shkruan ai ne profilin e tij :➡️Ne keto dite te para te 3️⃣0️⃣ vjetorit te lindjes vendosa te dhuroj 3️⃣0️⃣ ? dekorative per qytetin,ne kuader te nismes “Dhuro nje lule per Elbasanin”.Padyshim qe nuk jane mjaftueshem, por te gjithe bashke ?‍?‍?‍? mundemi që Elbasani të bëhet një qytet ? ku të mbizotërojnë ??? shumëngjyrëshe e plot aromë të cilat japin ndjesi të menjëhershme pozitive ?Mbillni një ? për një qytet edhe më të bukur,plot frymëmarrje ✔️#DhuroNjeLulePerElbasanin#BashkiaElbasan