Dikush surprizoi Marinelën, vajzën nga Elbasani, dhe ajo është gati ta njohë më shumë jashtë ‘Love Story’

Një nga konkurrentet më të spikatura të këtij edicioni të ‘Love Story’, Marinela, ndonëse nuk fitoi dashurinë e asnjë fronisti, fitoi më shumë nga ky spektakël. Veç vëmendjes, të cilën ajo e ka kërkuar dhe e ka bërtitur, për Marinelën duket se dikush ndien edhe më shumë se kaq.

Nga miqësitë e krijuara me djemtë jashtë programit, duket se Marinela ka fituar më shumë simpatinë e njërit, i cili sonte i bëri edhe një surprizë.

Joti, një prej konkurrentëve që hyri pak javë më parë në program për të fituar simpatinë e fronisteve, në fakt, ka fituar simpatinë e Marinelës. Mbrëmjen e sotme ai i dhuroi Marinelës një buqetë me lule, madje u tregua i gatshëm edhe për ta njohur atë më shumë jashtë: “Unë e njoh Marinelën jashtë dhe është një vajzë e mrekullueshme” – tha ai pasi i dhuroi lulet që për Marinelën ishin një surprizë shumë e bukur.

“Faleminderit për lulet, por tentoi të më rrëmbente një puthje”,- tha Marinela. Joti tha se e ka njohur jashtë skenës Marinelën dhe do të donte që ta njihte edhe më shumë: “Do doja që ta njihja edhe më shumë”.

Nje koment

  1. Pingback: 3prefers