Saturday , July 2 2022

Librazhd

Librazhdi ofron nje ndër destinacionet natyrore më të bukura shqiptare, mos e lini pa vizituar (Foto)

Kryetari i grupit parlamentar të PS-së dhe deputeti i qarkut të Elbasanit, Taulant Balla solli sot në vëmendje bukuritë natyrore të Parkut të Mbrojtur Kombëtar, Shebenik-Jabllanicë. Balla ftoi qytetarët të vizitojnë bukuritë e natyrës së parkut Shebenik-Jabllanicë. “Ejani dhe shijoni bukuritë e Parkut të Mbrojtur Kombëtar të ekosistemit natyror Shebenik-Jabllanicë. …

Lexo më shumë »