Aktualitet (Shqiperia)

Skandali i radhës në Bashkinë Tiranë/Organizon shfaqje nudiste dhe rituale satanike për fëmijët.

Pas arrestimit të drejtorëve të akuzuar për korrupsion në Bashkinë e Tiranës një tjetër skandal ka përfshirë këtë institucion që përveç korrupsionit tashmë kërkon të ndërhyjë në psikikën e fëmijëve dhe ti çedukojë ata duke u ofruar pamje nudo, duke promovuar transseksualizmin, dhe satanizmin me rituale demonike.Skandali i mbrëmshëm ka …

Lexo më shumë »

“Gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla”, alarmi për bomba nëpër shkolla ngre në këmbë Policinë e Shtetit

Një e-mail i mbërritur në adresë të Policisë së Shtetit ka ngritur në këmbë policinë ku paralajmërohen sulme me bomba në shkolla. Ne mesazh paralajmërohet se ‘gjaku i mësuesve do të derdhet në shkolla’. Sipas informacioneve, e-maili ka rezultuar fals. Sipas gazetares së Top Channel, Dorjana Bezat, e-maili është dërguar …

Lexo më shumë »