Arkivat e tag-eve: Facebook

Sektori për Hetimin e Krimeve apel qytetarëve: Kujdes nga disa faqe në Facebook.

Nga Sektori për Hetimin e Krimeve Kibernetike në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë, gjatë monitorimeve të kryera në burimet e hapura dhe në rrjetet sociale, me qëllim parandalimin e veprimtarive kriminale në fushën e krimeve kibernetike, janë konstatuar profile të ndryshme, kryesisht në rrjetin social “Facebook”, por jo vetëm, të …

Lexo më shumë »