Arkivat e tag-eve: Elbasan

Arrestohet 56 vjeçari me 3 emra në Elbasan.

Një 56-vjeçar është arrestuar në Elbasan, pasi rezulton i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Italia. Bëhet fjalë për 56-vjeçarin Artur Llupa, i cili njihet edhe me dy emra të tjerë Robert Cani dhe Luan Tabaku. Llupa është i dënuar nga autoritetet në Itali, me 4 vjet burgim, për veprën penale …

Lexo më shumë »