Mister shkaku, një i moshuar shembet në tokë dhe humb jeten

Gazetari bën me dije për abcnews se 70 vjeçari kishte shkuar për të marrë pensionin dhe pasi doli nga zyra e postës i është drejtuar motorçikletës së tij, por papritur është shembur në tokë. Menjëherë është telefonuar autoambulanca, e cila ka mbërritur në vendin e ngjarjes, por pa rezultat. Mjekët dyshojnë për një atak kardiak, por ka të dhëna të tjera në lidhje me shkakun e vdekjes së tij.