Ky shtet hap stadiumet për tifozët

Japonia ka vendosur rikthimin e tifozëve në stadiume duke nisur nga e premtja e ardhshme. Autoritetet vendase miratuan lejimin e hyrjes së një pjese të tifozëve në stadiumet e vendit, duke vendosur numrin fiks 5 mijë persona. Ky vendim vlen për futbollin dhe bejsbollin. Në Japoni janë shkaktuar 977 vdekje nga Koronavirusi.