Kryetari i PGJ Elbasan në konferencën Ndërkombëtare të të gjelbërve

Kryetari i Partisë së Gjelbër në Elbasan Indrit Abdiaj po merr pjesë në konferencën Ndërkombëtare #Greening from the ground up.


Kjo konferencë organizohet nga Partia e Gjelbër Europiane dhe po zhvillohet në Valencia të Spanjës.
Indrit Abdiaj është anëtar i rrjetit Europian të Këshilltarëve të Gjelbër dhe kryeson delegacionin nga Shqipëria.