Kjë nënë shqiptare prej 20 vitesh shtron darkën për burrin dhe fëmijët që ia rëmbyen

Një foto e e një nënë është bërë virale në rrjetet sociale duke marrë reagime nga më të shumta. Fotoja paraqet një nëne shqiptare nga Kosova e vila vuan ende pasojat e lùftës duke humbur gjithë familjen e saj, burrin dhe katër fëmijët.

Kjo foto është bërë nga fotografi Artan Korenica, i cili pasi dëgjoi për historinë e saj, se ajo ka ruajtur gjithçka në shtëpi dhe e la atë të paprekur. Fotografi vuri re se ajo prej një kohe të gjatë shërbente darkë për të gjithë personat që humbi, me shpresën se ata do të ktheheshin.

Nje koment

  1. Pingback: 2rawhide