Kadastra, 500 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit në Qarkun Elbasan. Emrat

Agjencia e Kadastrës/ Emrat e qytetarëve që duhet të tërheqin faturën e ndikimit në infrastrukturë. Pas pagesës emetohet leja e legalizimit dhe tapia. Pronarët në qarkun e Elbasanit

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 500 qytetarë që kanë ndërtuar pa leje në të gjithë vendin dhe nuk kanë shlyer ende faturën për truallin. Ndërtimet kanë kaluar procesin e legalizimit, por për të marrë tapinë për shtëpitë duhet të paguajnë faturën për parcelën ndërtimore. Debitorët janë në Qarkun e Elbasanit. Përmes një njoftimi, Agjencia Shtetërore e Kadastrës u bën thirrje qytetarëve që të tërheqin faturën dhe të kryejnë pagesën. “Të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e mëposhtme, të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë. Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!”, shkruan Agjencia e Kadastrës.

Pagesat
Sipas ligjit në fuqi, pagesa e vlerës së parcelës ndërtimore bëhet në lekë, në vlerë të plotë monetare dhe me bono privatizimi. Taksat, tatimet dhe detyrimet e tjera financiare që lidhen me kalimin e së drejtës së pronësisë bëhen vetëm në lekë. Bonot e privatizimit, të përfituara nga ish-të përndjekurit politikë dhe nga subjektet e tjera gjatë procesit të privatizimit të pronës shtetërore kanë të njëjtin trajtim me bonot e tjera të privatizimit. Vlera e parcelës ndërtimore që i shitet poseduesit të ndërtimit pa leje paguhet në momentin e njoftimit me shkrim. Për ndërtimet pa leje me funksion banimi, kur subjekti është në kushtet e paaftësisë paguese, Këshilli i Ministrave në varësi të rasteve të deklaruara përcakton mënyrat alternative dhe procedurat për shlyerjen e vlerës së parcelës. Çmimi favorizues i shitjes së parcelës ndërtimore për ndërtimet pa leje me funksion banimi dhe të përzier (social-ekonomik dhe banimi), kategoritë e subjekteve që përfitojnë falje të pagesës, përqindjet e përdorimit të bonove të privatizimit.

ELBASAN 
BEDRIBUDANI
ASTRITSKENDERI
BESNIKALIJA
ARTANALIJA
ALDIMULLAHU
FATMIRBEZHANI
AGRONSHADINI
PETRITKOLONJARI
KUJTIMRRESHKA
GENTIMUFALI
KUJTIMHOXHA
FERDIBEZHANI
ERGESTRAVONIKU
BEDRIMUCA
LUTFICELA
ILIRJANTOLLUMI
FATOSSINANI
SPARTAKKORRA
BEXHETXHAFA
ELVIRANARAZANI
BUKUROSHHALLA
BESIMTAHIRI
FATMIRPISHA ETJ
SHKELQIMPISHA ETJ
NARDITOLA
DRITANGJATA
AGRONKUCI
AGIMCEKOJA
XHEZMIRSULA
ILIRBICAKU
ELVIRBASHA
SHERIFQOKU ETJ
REFIJEBOGDANI
AGIMPOKA
MELEQFERTI
SOFOKLIQOSJA
GEZIMSOTIRI
SHEFKILALA
ILIRMUZHAQI
SOKOLHIDA
GEZIMXHAFA
BARDHULXHAKA
BEDRICEKANI
BARDHULDEDJA
QEMALHASANI
FATMIRCEKANI
BLENDIKURTI
NEZIRPAJA
REFIKPISHA
CLIRIMDEBROVA
BESNIKMETOSHI
KLEMENTPOLISI
AGIMCELA
MERITAKRASNIQI ETJ
GEZIMDYRMA
ROLANDBITRI
ARBENNOVAKU
FAIKTAFA
GENTJANGJATA
ADEMLLOCJA
FLORESHMYFTARAGO ETJ
MILIHALILI
NEFAILELEZI
NOSIPILIGRIU
FEJZULLABEQIRI
ALFREDSUBASHI
BASHKIMLIKRAMA
ILIRDURAKU
AGIMKALIJA
DASHAMIRBICA
VASILBODURRI
NAIMALLIU
REFIKKORRA
BUJARTUFA
FATMIRBAJRAMI ETJ
NAZMIRAMA
SPIROSULONJAKU
SULEJMANLUSHI
ASTRITCERENI
JONUZGJEVORI
AGIMXHYRA
JAKUPALIU
BUJARXHINA
ILIRMEZINI
SHPETIMXHYRA
ILMIBLLOSHMI
YLLITANUSHI
ALKETRRAPI
BASHKIMSINA
VALASINOMATI
GERALDSINANI
ISMETZAJAKU
RAMIZHOXHA
MELADINBEQO ETJ
PLLUMBXHAKA
MISIRFERHATI
LUANKULLOLLI
BEHEXHETXHAKA
KASTRIOTJAUPLLARI
GEZIMSHABANI
MEHMETZAIMI
SPIRONERGJONI
YLBERZEQO
ENKELEDAKOPRENCA
SADIKBARDHI
PREMTIMISLAMI
BAJRAMPLAKU
BARDHYLBEQIRI ETJ
BASHKIMCOLLADEJ
ERIONVRETO
AGIMBEQIRI
AGIMTASHI
YLLISINANI
HYSNIKOLONJARI
SEITQOKU ETJ
FLORENCQOKU
NDRICIMSOTIRI
SHYQYRIKOCI
SHEFQETQOSHKU
BASHKIMREXHA
RIFATBALLGJINI ETJ
DURIMQOKU
BASHKIMVRAPI
ETMONDMUSAI
YLLIHALA
AZEMSHABANI
KRYEGJYSHATABEKTASHIANE
GENTIANMECE
FLUTURAFILJA ETJ
JONUZSHABANI
KUJTIMSTAFA ETJ
HEKURANLICI
PASHOLATIFI
RYZHDIHIDRI
ABAZLIKA
FLAMURSINANI
GAZMIRKASNECI
DURIMSHARRA
AGIMMEMA ETJ
SANABERDUFI
BLERIMPANXHI
SHKELQIMPRECI
BLERIMAHMATI
VALMIRPEPA ETJ
PETRIDERVISHI
QEMALMURTINI
SKENDERTOPI
JONUZRAMA ETJ
VLADIMIRDOKO
ASTRITSULA
KOSTALAMCJA
RAIMONDADEBROVA
DHIMITERKARAJ ETJ
ARBENQOKU
RAMIZNERGJONI
SOTIRAQBUZO
FLORABARDHI
ALEKSANDERDERSTILA ETJ
ILIRKRRABA
AHMETLAMI
EDUARTHUSHI
GEZIMHAKA
BUJARXHYRA
SPIRODACI
ALEKSANDERBERDUFI
FLORENCELEZI
TIMOALLA
BEDRISKURA
KTHESAMUCA
FATMIRZHARRI
LULZIMTOPALLI
MURATMERKOOFSHI
RAIMONDAXHAJA
NDRICIMHOXHA ETJ
BASHKIMVRAPI
BAJRAMPISHA
OSMANKASNECI
XHEVAHIRGJOKPALI
HAJDARKARAJ
EQEREMDYRMYSHI
VANGJELBICA
MESUTMANARI
MYFTARBEZATI
MARKUPANXHI
NEZIRGEGA
BUJARKURTI
ISLAMCELANJI
FJORENTINAGJEKA
LULJETANIKOLLA
MAJLINDACAUSHI
HASANPEQINI
XHEVAHIRKAMBULA
ILIRJANDUKA
RAMAZANQOLI
ARBENCELIKJA
ARBENCELIKJA
HASANTOLA
GURIMBUSHI ETJ
DHIMITERSINANI
QYLFISADIKAJ ETJ
PETROZEJNELI
BASHKMMUCA ETJ
AGRONKRRABA
FADILHOXHA
GRAMOZKISHTA
FERDINANDTABAKU
BASHKIMKOCIU
ISTREFBAHO
ABDYLBAHO
NAIMHOXHA
HEKRICANI
NEZIRKARAJ
ADRIATIKBOSHKU
DASHAMIRELEZI
XHEMALBALLMI
ARDIANBEQIRI
LUTFICULLHAJ
HASANBULLARI
HAXHIRETABAKU
SADIKFERHATI
GAZMIRELEZI
FERITBLLIKU
AVDISALLIU
TAFILHYSKJA
AVNIXHYRA
FASLLISALLIU
DASHAMIRCULLHAJ
AGIMKAMXHIU
ISMETBEQIRI
GENCIBLLIKU
SELMANBEQIRI
ADRIJANCULLHAJ
JASHARBEQIRI
GAZMIRCAKA
KUJTIMBEQIRI
MEFAILHOXHA
VIKTORDOKA
JASHARPEQINI
PERPARIMGRECA
SABRIPAJA
ZYBERREXHA
BILALBASHALIU
LINDITAKUPSI
TOMORRKISHTA
ILIRKARAJ
BARDHULKARAJ
BEQIRSALLIU
NUREDINHOXHA
AGRONSHESHI
KLEMENTHOXHA
RAMAZANHAKA
CLIRIMBAHO
BLEDARSINA
YLLIXHYRA
SHKELQIMCULLHAJ
DALIPTUSHA
HEKURANHYSKJA ETJ
DURIMALLA
JONUZDUDIJA
FATOSDEMROZI
FASLLITOLI
NAZMIDOKA
MONDIPAJA
AGRONXHAMETA
BASHKIMBEQIRI
YLLILICI
PETRITBALI
ILIRDEMROZI
GEZIMHASA
KASEMELEZI
AGIMCEHU
DRITANBEQIRI
VASJARTABAKU
JANICANIA
ISMETBECI
SHPENDIHASA ETJ
ADRIATIKHASA
MESUTBULLARI
HYSNIXHYRA
ADMIRHASA
RIFATKUPSI
FASLLIKISHTA
ZABITHOXHA
RIZADEJA ETJ
RAMIZSALLA
MURATBEQIRI
AURELKAMXHIU
ELMAZKAMXHIU
ARTURBEQIRI
BUJARPAJA
MUJETSHGUNI
MUHAMETSHABANI
MUSAHAKANI
ADRIATIKPUSHKA
BEDRITERBUMI
SKENDERPUSHKA
ISATERBUMI
KLODIANTABAKU
QERIMHARREMI
TOMORRSHESHI
BARDHULMETA
RRAPUSHCYCKA
AVDULLADOKA
NDRICIMXHYRA
DENISPUSHKA
NAIMSALLIU
BILALSALLIU
BARDHULHYKA
ORGESTDIBRA
LUTFITABAKU
HAZIZFERHATI
MEHEDIBEQIRI
LIGORBEQIRI
SHKELQIMSHEHU
BURBUQEGRIPSHI
ALIDOCI
MUSAELEZI
NEZIRXHAJA
PROLETARBALLIU
DEMIRMEMOLLA
FATMIRTABAKU
NAZMITOSKU
LULZIMSHESHI
ARDIANDUDIJA
ADRIATIKBEQIRI
ARMANDDIBRA
DERVISHJUBI
FERITDEMROZI
ZEQIRTABAKU
HYSNIELEZI
LUANCANIA ETJ
LUANCELA
NESHATSULA
KAMBERBEQIRI
NEVRUZDOKA
XHEVITOSMANLLARI
DURIMBALLIU
FATOSGAXHJA
ZAMIRELEZI
MYFTINIAPEQIN
ALEKSCULLHAJ
GEZIMJUBI
MYFTINIAPEQIN
MYFTINIAPEQIN
RUDINAKURTI
BUJARXHAJA
GENTIANCERMA
HASANBULLARI
ORNELACELIKU ETJ
LEONIDHATRUSHI
YMERKASNECI
ZYLFIZYLFOLLARI ETJ
MEHDIMUCA
PETRITOSMANI
PETRITSELIMI ETJ
ASTRITHAKA
VANGJELXHYRA
KASTRIOTBEGOLLARI
REFATKUMINA
NAIMBARDHI
NAIMXHAKA
KUJTIMROCI
ALBERTBALLIU
BASHKIMKORRA
FERDINANTDOPI
MEHMETQEFALIJA ETJ
AGRONMURATI
FOTOKELLCIU
MIMOZACERRI
PIROVERUSHI
TAULANDFERHATI
ISUFHYSA
BASHKIMSOTA
HEKURBOJA
ZYLYFTARAHMATI ETJ
MITATAHMATI ETJ
MERSINMETOSHI
MISIRXHELO
TAHIRCELA ETJ
ZIJADAUTI
YMERBALLA
KUJTIMMAZE
VULEMUCA
ARIANBARDHI
ARTURMUZHAQI
ERJONMRIJA
ANDONELEZI
FATMIRZEROLLARI
STEFANDEDJA
DANIELQOSJA
PELLUMBTOCI
QEMALSTAFA ETJ
HALILRRANGA
IBRAHIMLUZI
KUJTIMKARAJ
GENTIANTERZIU
MANUSHAQEKARAJ
HASBIJEDERSTILA
AGRONSOLLAKU
ESTREFFERTI ETJ
NAZMIKASA
JORGOHALILI
FREDERIKGJEVORI
HALITTUFA
OLTJONBRAHIMAJ
ROLANDCELA
ARTANPANXHI
KOSTJANCAKALLI
SHERIFSTAFA
FLORISHEHI
ARTANTOPUZI
HYSENBASHMILI
MUHAMETBASHMILI
BESIMBARDHI
LIMANLALA
VASILSPIROLLARI
ALBERTSHTARA
QERIMMISKA ETJ
ZENIQOKU ETJ
FAIKRAMAZANI
PETRAQBERDUFI
ALKETAMULLAHU
AGIMGOGOFTI
RAMAZANKUME
FATMIRPISHA ETJ
SAMIVASKU ETJ
EDMONDKOLA
ENVERELEPURI ETJ
MEHEDIHOXHA
DAFINAISUFAJ
AGRONLUMANI
PELLUMBLUZI
MYSLIMISAKU
AGIMHYSA ETJ
ERJONBRAHO
MIKELBLLOSHMI
PALICALLADEJ
AVDIGREMBI
QEMALMETA
QAZIMRUCI
ELVINROSA
BUJARTAHIRI
XHEVAHIRMUKJA
ISLAMMISKU
FATOSPRECI
ISLAMBRAHJA
FATMIRPANXHI
GANIGURRA
XHEMALKOLLA
LEONARDTOLLUMI
SHEFQETRAMA
AVNIKOCI
PRANVERAZEJNELHOXHA ETJ
AGRONKORRA
QEMALMURTINI
LUFTARBAHA
PETRAQCOLLARI
NAZIFQYRA
LUANBIBA
SHEFQETGJOSHI ETJ
IZETXHAFA
RYFETXHEKA ETJ
ABEDINPEPA
LULZIMBAJRAMI
STEFANDERVISHI
XHEVDETRUCI
BESNIKREXHA
SHEFQETKULLOLLI
ZENUNBICAKU
BASHKIMBICAKU
ADEMLATIFI
RUDINSINANI
BASHKIMCANGOJA
SHPETIMZHABINA ETJ
FLORENCMUSAI
LUANKOCI
ALFRETKACA
SKENDERHIDA
MEHMETCERRI ETJ
ISMAILVASHAKU
SHKELZENLIKA
JONUZVRAPI
NIKOLLBALOSHI
FATMIRCERRIKU ETJ
AGRONFACI
NDRICIMBOSHNJAKU
DRITANDUDA
EMINKORRA
ILIRSAMURRI
XHEVAHIRDEBROVA
DHIMITERKOCI
KADRISOLLAKU
BUJARLLOCJA
BEKOMYFTARAGO