Flasin prindërit e çiftit që u vetëhelmua me fotoksinë: U shokuam, nuk kishin asnjë konflikt

Prindërit e çiftit të martuar këtë të dielë, të cilët u vetëhelmuan me fotoksinë ditën e sotme janë marrë në pyetje lidhur me ngjarjen e rëndë.

Ata kanë deklaruar se nuk kanë pasur asnjë dijeni dhe se janë shokuar, kur kanë gjetur vajzën të pajetë.

Prindërit janë shpehur se nuk kishin dëgjuar që çifti të kishte ndonjë konflikt të mundshëm mes tyre apo edhe me persona të tjerë.