Elbasani Magjik. Fotogaleri e qyteti të mbuluar nga bardhësia e dëborës.

Rrallëherë qyteti i Elbasanit mbulohet nga dëbora dhe për këtë arsye qytetarët këto ditë të rralla i trajtojnë si festa. 13 dhe 14 shkurti i 2021-shit e gjeti Elbasanin të zbardhur nga dëbora e parë e këtij viti për këtë qytet. Përveç vështirësive që solli në rrugët e qytetit dëbora na dhuroi edhe një pamje fantastike.

Fotogaleria e mëposhtme është realizuar nga Bashkia Elbasan me dixhiturën “Një Elbasan magjik ❄️ këtë 14shkurt”