Elbasan, fruta e perime në trotuar, produktet e tryezës, shiten pa kushte higjieno-sanitare

Fruta perimet në Elbasan po shiten në trotuare pasi bashkia mbylli tregun agro ushqimor të qytetit në kuadër të masave parandaluese të përhapjes së koronavirusit. Një pjesë e tregtarëve kanë zënë trotuaret, ndërsa të tjerë kanë marrë me qira ambiente në një ndërtesë të vjetër pranë tregut Por siç tregojnë këto pamje aty nuk garantojnë as kushtet minimale të higjienës dhe as distancën mes blerësve