Monday , March 27 2023

Edukatorja rezulton me koronavirus, mbyllet kopshti në Elbasan. Ja cili

Përveç Tiranës, qyteti që po vuan më shumë nga koronavirusi në Shqipëri është Elbasani. Atje thuajse në shumicën e institucioneve ka probleme në këtë drejtim. Ditën e sotme është njoftuar se një edukatore në kopshtin nr.9 në Elbasan ka rezutuar pozitive me koronavirus.MMësohet se pasi ka rezultuar pozitive me koronavirus edukatorja është mbyllur kopshti.

Kujtojmë që dy ditë më parë është mbyllur edhe kopshti nr.7 në Elbasan pasi rezultoi me koronavirus edukatorja, kuzhinjerja dhe ndihmës kuzhinierja.

Advertisement