Covid-19. Natë jo e qetë për banorët e lagjes Spahikorre në Elbasan

Nuk ka qenë një natë e qetë për banorëte lagjes Spahikorre në Elbasan. Zjarrfikeset e Bashkise afer mesnates kane nisur dizinfektimin e kësaj lagjeje ku dyshohen te jene te prekura nga koronavirusi dy familje. Nderkohe nje familje e trete qe ka shfaqur shqetesime e simptoma ndodhet ne lagjien “5 Maji”

Sipas burimeve gazetarekse familjet e reja te dyshuara kishin lidhje farefisnore dhe miqesie me grupet tashme te prekura nga virusu i ri covid-19 Ekipi i Best Channel ka ndjekur aksionin e zjarrfikesve mbreme ne darke ne zonen e nxehte ku shpresojme te mos kete me raste te tjera.