COVID-19 i merr jetën një tjetër mjeku (FOTO)

Është ndarë nga jeta si pasojë e COVID-19, radiologu Hiqmet Musa. Lajmin për ndarjen nga jeta të mjekut e ka dhënë, kolegu i tij në spitalin e Kavajës, Drini Bardhi. “Të qofte dheu i lehtë kolegu i nderuar, Dr.Hiqmet Musta. Radiolog i saktë, fjalëpak, nga ata mjekë qe po i mungojnë gjithmonë e më shumë spitalit tonë. Për fat të keq virusi vazhdon të marrë jetë njerëzish dhe mjekësh!Allahu na bashkoftë në xhehnet!”, shkruan mjeku Drin Bardhi.