Teknologji

Ide si t’i japësh zgjidhje situatës së COVID-19, aktiviteti tërheq vëmendjen e 200 pjesëmarrësve online

“Hack the Crisis”është një aktivitet online i cili nisi si një lëvizje në Estoni për të gjetur zgjidhje rreth krizës COVID-19. Shumë shpejt mori përmasa ndërkombëtare dhe gjatë kësaj fundjave po organizohet edhe në Shqipëri. Komuniteti i teknologjisë në Shqipëri i ka hyrë një misioni për të zhvilluar zgjidhje emergjente …

Lexo më shumë »