Gramsh

“Niveli i ujit përbën rrezikshmëri” Bashkitë e Elbasanit kërkojnë ndihmë. Ministria nuk i përgjigjet

Si pasojë e intensitetit të reshjeve të shiut ka pasur rritje të nivelit të lumenjve dhe përrenjve. Bashkitë më të prekura janë Gramshi dhe Peqini, ku nevojitet zbrazja e rezervuarëve, të cilat janë në nivele kritike dhe mund të rrezikojnë të përmbysin fshatrat. Kjo problematikë u evidentua nga Nënkryetarja e …

Lexo më shumë »

Sherri për motive të dobta për pak sa nuk ka përfunduar në tragjedi. Policia e Elbasanit ndërhyn në kohën e duhur

Një sherr për motive të dobta për pak sa nuk ka përfunduar në tragjedi në një fshat të Gramshit. Sipas njoftimit të drejtorisë së Policisë Elbasan, ndërhyrja në kohë e uniformave blu ka bërë që kjo ngjarje e rëndë të parandalohet. Njoftimi i policisë Gramsh Ndërhyrja në kohë e Policisë …

Lexo më shumë »