Monday , July 4 2022

Jeto Shëndetshëm

Merrni fiqte e thate, i fusni ne nje kavanoz me vaj ulliri dhe kjo do te jete nje nder kurat me fantastike qe keni degjuar ndonjehere

Kombinimi i fiqve me vaj ulliri janë përdorur si il.aç natyral që kohë më parë. Ky kombinim efektiv mund të trajtojë probleme të shumta shëndetësore duke përfshirë këtu sëm.un.djet e zorrëve, sëm.un.djet e stomakut, hemorroidet, kapsllëkun, kolesterolin e lartë, aneminë, astmën dhe bronkitin etj. Fiqtë e thatë janë të pasur …

Lexo më shumë »