Ѵidhte makina e furgona në Peqin e Belsh, arŕestohet ‘skifteri’

Një 33-vjeçar i dyshuar për 5 vdeshje në qytetin e Peqinit dhe Belshit është vendosur në prangat e policisë. A. N, banues në fshatin Sanxhak të Laçit thuhet se ѵjedhjet i ka kryer gjatë dy muajve qershor-korrik. Më konkretisht: Më datë 02.06.2020, në fshatin Shkozë, Belsh, dyshohet se ka ѵjedhur targat e mjetit në pronësi të shtetasit Sh. D.

Më datë 02.06.2020, në fshatin Trojas, Belsh, dyshohet se ka ѵjedhur targat e mjetit në pronësi të shtetasit A. B. Më datë 02.06.2020, në fshatin Çepë, Belsh, dyshohet se ka ѵjedhur targat e mjetit në pronësi të shtetasit Sh. K. Më datë 13.06.2020, në fshatin Bishqem, Peqin, dyshohet se ka ѵjedhur furgonin në pronësi të shtetasit A. B. Më datë 01.07.202, në qytetin e Peqinit dyshohet se ka ѵjedhur mjetin në pronësi të shtetasit D. Ç.