Zyrtare ; Votohet kënga që do të përfaqësojë Shqipërisë në “Eurovision 2021”. Ja cila është këngëtarja (Renditja)

Është shpallur tashmë fituesja e Festivalit të Fundvitit në RTSH. Mes shumë këngëtarësh, çmimin e parë e ka marrë këngëtarja korçare, Anxhela Peristeri. Anxhela ka arritur të mbledhë 322 pikë nga votimi i 11 pjesëtarëve të jurisë. Në vend të dytë është renditur Viktor Tahirajn me këngën “Nënë” me 266 pikë dhe në vend të tretë Gjergj Kaçinarin “Më jep jetë” me 245 pikë.

“Karma” e Anxhela Peristerit do të jetë kënga që do të na përfaqësojë në Shqipëri në “Eurovision 2021”.  Kompeticioni i njohur europian do të mbahet në Holandë, nga data 18 deri më 22 maj.