Sunday , November 27 2022

Zjarr masiv në një sipërfaqe pyjore në Elbasan. Kërkohet ndërhyrja nga ajri

Një zjarr me përmasa të mëdha ka përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme pyjore në fshatin Gur i Zi në Elbasan. Terreni e bën të pamundur ndërhyrjen me mjete të zjarrfikësve. Aktualisht po punohet me mjete rrethanore për të bërë të mundur fikjen e zjarrit. Banorë të zonës kanë ardhur në ndihmë gjithashtu, por sipërfaqja e zjarrit sa vjen dhe zgjerohet.

Kërkohet ndërhyrja nga ajri.

Advertisement