Wednesday , March 29 2023

Zgjedh të kalojë ndërrimin e viteve në vendin përrallor. Ardit Gjebrea largohet nga Shqipëria.

Producenti shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea ka vendosur që natën e ndërrimit të vitit ta kalojë jashtë Shqipërie. Ai ka zgjedhur si destinacin Dubain për të pushuar për pak ditë. Arditi ka publikuar një foto në Instagram, ku shfaqet shumë i lumtur pranë së bijës, Anës dhe bashkëshortes, Anilës.

Si destinacion ai e zgjodhi Dubain, ndërsa nga atje ka publikuar fotografitë e para në rrjete sociale. “Më në fund pak ditë pushimi”, ka shkruar ai krahas fotos, ku shihen teksa kanë vizituar Burj Khalifan.

Advertisement